Ps3? Hmmm, kanske?

Den hade passat fint i tv-bänkenJag äger ingen Playstation 3, och har inte sett det nödvändigt för spelutbudet förrän nu. Hittills har alla spel jag har velat spela antingen kommit ut i Xbox 360 format eller till Pc, men det verkar som Ps3:an börjar komma igång.

Jag tycker man får läsa om exklusiva släpp vart och vartannan vecka och i och med det nya Ps3-slim släppet behöver det inte vara alltför dyrt att införskaffa en.

Men frågan är förstås om det verkligen är värt det, med tanke på att jag redan äger en konsol och en dator. Hela grejen med att punga ut flera tusen kronor för ett par exklusiva spel sätter en bitter eftersmak på min ekonomi, speciellt då det verkar som dessa spelen max har en 8-10 timmars speltid utan någon direkt “replayability”. (Reserverar mig för undantag då jag inte har testat något utav spelen)

Vi får se.

/Thomas aka tomme

2 thoughts on “Ps3? Hmmm, kanske?

  1. Låter inte riktigt ekonomiskt, tycker jag. Hade inte Christian en Ps3:a? Isåfall känns det lite som om det är bättre att lira med honom lite och se hur det är, det är trots allt rätt mycket lovor det hela rör sig om. Och jag tycker nog att X-boxen är tusen gånger fetare fortfarande, även om det ser lite knapert ut på spelfronten just nu, Brütal Legend kanske är den friska fläkten som behövs dock. Det är pain in the arsch att disha ut 500kr+ på lir, men tänk sån cirkus det kan bli om PS3 och Xbox360 släpper två riktigt lovande titlar tätt inpå varandra, då blir det en himla cirkus hur man ska göra. Hursom, du kommer nog till ett beslut som du trivs med, men jag hade aldrig pallat dock 🙂

    Like

  2. Patrik äger en ps3a, och ja, jag håller med. Aningen billigare att spela lite hos honom än att investera i en 🙂 Dessutom funderar jag på att skaffa en ny dator nästa år, det är högre prioriterat i sådana fall.

    Ps. Jag har Brütal Legend nu förresten 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s