Splinter Cell Conviction Collector’s Edition

Nedan har vi trailern för Splinter Cell Conviction Collector’s upplagan. I vanliga fall brukar jag inte ha något emot special upplagor, om det involverar en figur, en karta eller något liknande.

UbiSoft tar det dessvärre ett steg för långt. Om du inte köper special upplagan går du miste om tre vapen, ett spelläge, och en utrustning utöver det vanliga krimskramset man får till.

Personligen tycker jag det är en oroväckande trend. Spel är redan dyra i sig, och att behöva punga ut ytterligare hundra till trehundra spänn för att tillgång till hela spelet är inget annat än ett mjölka produkten.

Apropå att mjölka sin produkt har det redan gjort sig känt genom att släppa väldigt små och meningslösa DLC‘s. Ett välkänt exempel på detta är Capcom‘s Resident Evil 5. Efter ett par veckor släppte de “versus” läget – som om det inte hade kunnat inkluderats på skivan.

Min poäng är; Jag är nästan hundra procent säker på att Splinter Cell kommer att ha diverse nedladdningsbart material tillgängligt efter ett par veckor. I slutändan kommer du att ha lagt mer än tusen kronor för att få tillgång till det fullständiga spelet i och med den eventuella DLC:n och special utgåvan. Suck…

/Thomas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: