Efter sju mycket svåra år…

Vi börjar närma oss tredje världskriget, så jag tänkte; dags att börja skriva här igen! Med andra ord så är jag är tillbaka. Förvänta er ett halvtaskigt inlägg var fjärde månad eller något sådant om något obskyrt och antagligen tråkigt spel!

Ps. Jag tänkte eftersom världen är mer internationell nu så kanske man borde skriva lite på engelska. Också för att jag blivit alldeles för amerikaniserad på senaste då jag glömt halva svenska språket.

/Thomas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: