En vecka kvar till Homefront

Om en vecka är Homefront här. Närmare bestämt släpps det på fredag den 18/3 i Europa. Jänkarna får det redan idag de jävlarna. Efter att ha läst på om spelet, samt checkat in diverse videos kan jag inget annat göra än att förbanna mig själv över att jag inte är Amerikan. Jag vill spela nu!

Jag har längtat efter ett multi-shooter ett bra tag nu. Call of Duty serien har aldrig intresserat mig, och Battlefield: Bad Company 2 blev jag lagom besviken på. Inte så mycket på grund av spelet i sig, utan mer över hur själva striderna utspelas – det vill säga så fort du visar dig på slagfältet blir du dödad av en prickskytt.

Homefront är dessutom den spirituella uppföljaren till Frontlines: Fuel of War. Ett spel jag la ner ex antal timmar på. Så i mina ögon kan detta inte bli dåligt. En annan sak som får detta spelet att se bra ut är att det verkar vara “långsammare” än de andra förstapersonsskjutarna ute på marknaden, och det är bara bra för mina gamla trötta reflexer. Nedan hittar du en video där någon dödar och blir dödad i flerspelarläget.

Det kanske skall påpekas att versionen som spelas i videon är på Xbox:n. Jag däremot skall införskaffa liret till Pc:n!

/Thomas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s