Krypskyttar… argh!

Med en dag kvar till släppet av Homefront läser jag på deras forum att även detta spelet har blivit infekterat av krypskyttar… fan också. De senaste multi-shooter spelen jag har spelat har sabbats (i alla fall för mig) just på grund av detta fenomen.

Av sexton möjliga spelare i laget är tretton krypskyttar, och så ser det alltid ut när klass systemet är fritt. Utöver faktumet att du kommer att bli spawn-campad så hjälper inte dessa krypskyttar till med målen på kartan heller. De ligger hellre still och skjuter folk – skiter i om matchen vinns eller ej så länge K/D-ration är bra.

Jag längtar tillbaks då dessa krigsspel hade en server begränsning på klasserna. Suck. Hoppas det inte är så illa som det låter.

/Thomas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s