Star Craft 2 – Beta

Kollat lite på streamat material där folk har spelet Star Craft 2 betan i flerspelarläge. Spelet ser onekligen intressant ut, och jag minns ettan varmt. Star Craft var alltid ett givet kort på lanen i landet längesedan.

Men desto mer jag har tittat desto äldre har jag känt mig. Jag har inte reflexer eller den mentala kapacitet som behövs längre för att kunna bemästra ett sådant spel. Sjukt stressigt är vad det är, blandat med “micro-management” och samtidigt skall man dessutom hålla reda på vad som kan slå ut vad. Jisses!

Matcherna är snabbt avgjorda, en typisk match är inte längre än femton till tjugo minuter lång, och ibland är de över på under fem, beroende på vilken ras som “rushar” vem.

Dock, det verkar vara ett underhållande lir, och jag kan förstå varför våra syd-Koreanska vänner har gjort Star Craft till en nationalsport. Det är fängslande att titta på – action non-stop helt enkelt.

Om jag införskaffar det, när det nu släppas antar jag att jag får hålla mig till kampanjen och kanske en “skirmish” -match eller två mot datorn (på easy)

/Thomas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s