Arma II – UN Peacekeepers

Nu när man äntligen har införskaffat sig en bra dator så har jag fått chansen att spela Arma II. Jag köpte det när det kom ut, men min dåvarande dator gillade inte alls att jag försökte spela det på den.

Jag var snäll mot datorn, jag även förbannade den till helvetet och hotade med att tippen var nästa, men inget hjälpte. Så från dagen Arma II inköptes har det bara “legat” i min Steam spellista – tills för nån månad sedan.

Underbart spel förövrigt. Realism, storskaliga krig, massvis med vapen och fordon. Vad mer kan man önska? Jo, kanske en mer stabil kampanj, men “editorn” som medföljer väger upp.

Du kan i princip skapa vilka scenarios du vill i den, och om du själv inte orkar så finns det en massa att ladda ner. Armaholic är sidan för den som söker.

Jag gjorde bland annat ett uppdrag där man får spela som en UN-soldat, som tillsammans med amerikanska trupper måste neutralisera en massa ryska terrorister. Jag var såklart tvungen att lägga ut slaget på youtube. Filmen ser du nedan.

(Filmen har borttagits från youtube, sorry)

Det gick inte så värst bra för mig. Men efter ett tiotal spelomgångar lyckades jag tackla mitt eget uppdrag. Överväger att tona ner svårighetsgraden lite…

/Thomas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s