Forgotten Hope 2.2

The Heroes

Efter flera års väntan så har Normandie-kampanjen till Forgotten Hope 2 äntligen släppts.

Till skillnad från original släppet av modden tar den här patchen oss till grönare ängar (bokstavligen). Nu får vi äntligen möjligheten att skjuta ner tyskar som amerikan (och tvärtom) och det kunde verkligen inte ha kommit tidigare.

Forgotten Hope 2 är i sig en fantastisk mod till Battlefield 2, men det tidigare släppet hade sina brister. Brister menar jag inte som i buggar, eller annat spelhindrande, utan själva scenariot modden utspelade sig i – nämligen Afrika. Man kan bara ta in så mycket sand i kängorna innan man storknar.

Nu är det dock helt andra bullar. Som de flesta kanske vet utspelade sig slagen i Normandie i Frankrike – på stora gröna ängar och i pittoreska byar. Varmt välkommet måste jag säga. Strategin blir annorlunda och tanks/flygplan är inte så dominerande som i den tidigare versionen.

Dock, måste påpeka att livslängden för en vanlig infanterist är inte så lång som man skulle kunna hoppas  (om man då inte gömmer sig i ett klocktorn hela matchen). Artilleri och allt däremellan gör fortfarande slarvsylta av dig på några sekunder.

I det stora hela är det en mod som rekommenderas, och trots sina småbrister här och där (mest beroende på Bf-motorn) så är Forgotten Hope 2.2 en fantastisk mod – speciellt för de som söker realism.

/Thomas aka tomme

2 thoughts on “Forgotten Hope 2.2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s